Praktijkassistentes

HV1A4520

 

 

DORIEN WOLF

Hallo, ik ben Dorien, getrouwd met Gerald en moeder van 2 geweldige kinderen: Nora van 15 jaar en Job van 12 jaar. Ik woon in Hoogeveen en ben sinds november 2020 werkzaam als praktijkassistente bij Petit.
Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk erg leuk! De combinatie van administratieve werkzaamheden en het persoonlijk contact met zwangeren maakt dat ik hier met erg veel plezier werk!

Ik zie jullie snel in de praktijk en leuk om met elkaar kennis te maken! Mijn werkplek bevindt zich in de gezellige wachtkamer.

Tot gauw!

 

 

 

 

 

 

MICHELLE DUMAN

Ik woon met mijn man Yoran in Hoogeveen. In mijn vrije tijd ben ik in het bos te vinden met onze hond.
In het verleden ben ik altijd werkzaam geweest in de kinderopvang en het onderwijs. Het contact met (aanstaande) ouders spreekt mij erg aan en vind het mooi om dit proces mee te mogen maken.
Op 8 augustus 2022 ben ik begonnen in deze gezellig praktijk en zal ik Dorien gaan aanvullen op de momenten dat zij niet aanwezig is. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Michelle
 • Locaties

  • De praktijklocatie ‘De Vos van Steenwijklaan’

   De Vos van Steenwijklaan 34
   7902 NS Hoogeveen

  • Spreekuurlocatie Hollandscheveld

   Het Hoekje 43
   7913 BB Hollandscheveld

  • Telefonisch spreekuur

   Maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:30 uur.
   0528-217101

  Ons werkgebied

  Wij verlenen verloskundige zorg in Hoogeveen en de omliggende dorpen Nieuw-Balinge, Tiendeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Geesbrug, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer, Kerkenveld, Zuidwolde, Ruinen, Echten, Fluitenberg, Pesse en Stuifzand.