Praktijk- en spreekuurlocaties

Verloskundigenpraktijk Petit is gevestigd in Zwanger&Gezin, net buiten het centrum van Hoogeveen. Links naast het pand zijn gratis parkeerplaatsen voor bezoekers van Zwanger&Gezin.

fullsizeoutput_1533

Je komt binnen in de gezellige wachtruimte. Je vind er informatiefolders, magazines en een speelhoekje voor de kinderen. Zodra je aan de beurt bent, zal de verloskundige je ophalen uit de wachtruimte.

fullsizeoutput_152f
fullsizeoutput_1531

In spreekkamer 1 houden ons reguliere spreekuur. Maar ook als je bijvoorbeeld een keer extra tussendoor langs komt met vragen of klachten, zullen we je meestal zien in spreekkamer 1.

fullsizeoutput_19f4

In de ruime spreekkamer 2 houden we onze Centering Pregnancy bijeenkomsten. Ook kunnen we die ruimte gebruiken als extra spreekkamer, voorlichting of vergaderingen.

fullsizeoutput_1539

Naast onze eigen praktijk in Hoogeveen, houden wij ook spreekuur in gezondheidscentra in dorpen rondom Hoogeveen. Dinsdagochtend kunnen we gebruik maken van een spreekkamer in Gezondheidscentrum Hollandscheveld. Op donderdagmiddag is er een spreekkamer in Gezondheidscentrum Thijinge in Zuidwolde voor ons beschikbaar. Geef het bij ons aan als je graag een afspraak wil op één van deze spreekuurlocaties. Dan plannen we je daar in.

 • Dana Eleveld

  Het nauwe contact met de clienten spreekt me erg aan en vind het erg leuk dat ik dit nu in de praktijk kan realiseren.

  Dana Eleveld

  Lianne Metselaar

  Toen de mogelijkheid zich voordeed om zelf een praktijk te starten, heb ik deze met beide handen aangegrepen!

  Lianne Metselaar
  Maak kennis met ons.
  Lees meer
 • Locaties

  • De praktijklocatie ‘De Vos van Steenwijklaan’

   De Vos van Steenwijklaan 34
   7902 NS Hoogeveen

  • Spreekuurlocatie Hollandscheveld

   Het Hoekje 43
   7913 BB Hollandscheveld

  • Spreekuurlocatie Zuidwolde

   Oosterweg 26A
   7921 GB Zuidwolde

  • Telefonisch spreekuur

   Werkdagen tussen 12:00 en 13:00 uur.
   06 - 341 02 374

  Ons werkgebied

  Wij verlenen verloskundige zorg in Hoogeveen en de omliggende dorpen Nieuw-Balinge, Tiendeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Geesbrug, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer, Kerkenveld, Zuidwolde, Ruinen, Echten, Fluitenberg, Pesse en Stuifzand.