Praktijk- en spreekuurlocaties

Verloskundigenpraktijk Petit is gevestigd in Zwanger&Gezin, net buiten het centrum van Hoogeveen. Links naast het pand zijn gratis parkeerplaatsen voor bezoekers van Zwanger&Gezin.

Je komt binnen in de gezellige wachtruimte. Je vind er informatiefolders, magazines en een speelhoekje voor de kinderen. Ook ligt er een stapel leuke en interessante boeken op tafel die je van ons kan lenen.
Zodra je aan de beurt bent, zal de verloskundige je ophalen uit de wachtruimte.

In spreekkamer 1 houden we ons reguliere spreekuur. Maar ook als je bijvoorbeeld een keer extra tussendoor langs komt met vragen of klachten, zullen we je meestal zien in spreekkamer 1.
In de ruime spreekkamer 2 houden we onze Centering Pregnancy bijeenkomsten. Ook kunnen we die ruimte gebruiken als extra spreekkamer, voorlichting of vergaderingen.

Naast onze eigen praktijk in Hoogeveen, houden wij ook spreekuur in gezondheidscentra in dorpen rondom Hoogeveen. Maandagochtend kunnen we gebruik maken van een spreekkamer in Gezondheidscentrum Hollandscheveld. Op donderdagmiddag is er een spreekkamer in Gezondheidscentrum Thijinge in Zuidwolde voor ons beschikbaar. Geef het bij ons aan als je graag een afspraak wil op één van deze spreekuurlocaties. Dan plannen we je daar in.

 • Locaties

  • De praktijklocatie ‘De Vos van Steenwijklaan’

   De Vos van Steenwijklaan 34
   7902 NS Hoogeveen

  • Spreekuurlocatie Hollandscheveld

   Het Hoekje 43
   7913 BB Hollandscheveld

  • Spreekuurlocatie Zuidwolde

   Oosterweg 26A
   7921 GB Zuidwolde

  • Telefonisch spreekuur

   Maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 12:30 uur.
   0528-217101

  Ons werkgebied

  Wij verlenen verloskundige zorg in Hoogeveen en de omliggende dorpen Nieuw-Balinge, Tiendeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Geesbrug, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer, Kerkenveld, Zuidwolde, Ruinen, Echten, Fluitenberg, Pesse en Stuifzand.