Waarneming

Naast ons vaste team van vier verloskundigen kunnen jullie tijdens het spreekuur, de bevalling of de kraamperiode ook een waarnemend verloskundige tegenkomen. We zullen er altijd naar streven om jullie ook bij hen in te plannen tijdens het spreekuur, zodat jullie hen en zij jullie ook leren kennen.

MAUREEN KNOL
BIG 99926605603

Mijn naam is Maureen Knol en ik ben 24 jaar. Ik ben geboren en getogen in het Drentse dorp Ruinen. Mijn studententijd heb ik doorgebracht in het mooie Maastricht. Na het afronden van de opleiding tot verloskundige ben ik teruggekeerd naar het noorden. Vanaf september 2019 ben ik werkzaam bij verloskundigenpraktijk Petit. Dit combineer ik met mijn werk als klinisch verloskundige in het Scheper ziekenhuis in Emmen.

Ik geniet van het werk als verloskundige. Het begeleiden van (aanstaande) ouders tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd geeft mij veel voldoening. Ik vind het erg belangrijk dat ouders goed kunnen terugkijken op deze unieke periode.

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn vrienden, vriend en familie.

Ik hoop jullie snel eens te zien!

HV1A4548
 • Locaties

  • De praktijklocatie ‘De Vos van Steenwijklaan’

   De Vos van Steenwijklaan 34
   7902 NS Hoogeveen

  • Spreekuurlocatie Hollandscheveld

   Het Hoekje 43
   7913 BB Hollandscheveld

  • Spreekuurlocatie Zuidwolde

   Oosterweg 26A
   7921 GB Zuidwolde

  • Telefonisch spreekuur

   Maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 12:30 uur.
   0528-217101

  Ons werkgebied

  Wij verlenen verloskundige zorg in Hoogeveen en de omliggende dorpen Nieuw-Balinge, Tiendeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Geesbrug, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer, Kerkenveld, Zuidwolde, Ruinen, Echten, Fluitenberg, Pesse en Stuifzand.