Waarneming

Naast ons vaste team van zes verloskundigen kunnen jullie tijdens het spreekuur, de bevalling of de kraamperiode ook een tijdelijke waarnemende verloskundige tegenkomen. We zullen er altijd naar streven om jullie ook bij hen in te plannen tijdens het spreekuur, zodat jullie hen en zij jullie ook leren kennen.

HILDE PLOMP

HILDE PLOMP

BIG 79927933503

Ik ben (thuis) geboren in Hoogeveen en opgegroeid in Zuidwolde. In 2020 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie in Groningen.

Ik hou van de afwisseling in de verloskunde. Geen dienst is hetzelfde, je weet voorafgaand aan de dienst niet hoe de dag eruit gaat zien. Inmiddels heb ik een master op gebied van onderzoek afgerond en mijn echodiploma gehaald, beiden zijn mooie aanvullingen op ons werk, waardoor het nog afwisselender wordt.

Na mijn afstuderen als verloskundige ben ik met mijn vriend naar Dronten verhuisd om te wonen en werken, een fijne plek, maar toch begon ik mijn ‘roots’ te missen. Daarom vind ik het super leuk om vanaf 2023 het team van Petit af en toe te versterken.

 • Locaties

  • De praktijklocatie ‘De Vos van Steenwijklaan’

   De Vos van Steenwijklaan 34
   7902 NS Hoogeveen

  • Spreekuurlocatie Hollandscheveld

   Het Hoekje 43
   7913 BB Hollandscheveld

  • Telefonisch spreekuur

   Maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:30 uur.
   0528-217101

  Ons werkgebied

  Wij zijn jouw verloskundigen in Hoogeveen, Nieuw-Balinge, Tiendeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Geesbrug, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer, Kerkenveld, Zuidwolde, Ruinen, Echten, Fluitenberg, Pesse en Stuifzand.