Waarneming

Naast Lianne en Dana kunnen jullie tijdens het spreekuur, de bevalling of de kraamperiode ook een waarnemend verloskundige tegenkomen. We zullen er altijd naar streven om jullie ook bij hen in te plannen tijdens het spreekuur, zodat jullie hen en zij jullie ook leren kennen. De komende tijd zullen dit Susanne Mol, Nathalie Koekoek en Bianca van der Laan zijn. Hieronder stellen ze zich aan jullie voor.

Susanne Mol


Ik ben geboren in Hoogeveen en woon daar op dit moment ook. Na mijn VWO examen heb ik een jaar een andere opleiding geprobeerd, maar de verloskunde zat steeds meer in mijn hoofd. Ik was dan ook erg blij toen ik het jaar erna mocht starten met de opleiding Verloskunde. De diversiteit de het vak me biedt maakt het interessant. Aan het begin van een werkdag weet ik nooit wat ik aan het eind allemaal heb mogen doen! De band die in de praktijk opgebouwd kan worden geeft me voldoening. Hierbij vind ik het van groot belang te luisteren naar waar jij behoefte aan hebt, omdat ik op die manier het meest kan bijdragen aan jouw zwangerschap, bevalling en/of kraambed.
Hopelijk zien we elkaar binnenkort!

Nathalie Koekoek


Ik ben samen met mijn man woonachtig in het mooie Hoogeveen. Momenteel werk ik als waarnemend verloskundige in verschillende praktijken. Vanaf februari 2017 werk ik ook bij Petit. Dit doe ik met veel plezier. Het leuke aan verloskundige zijn vind ik het persoonlijke contact die ik heb met cliënten. In dit contact bied ik begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en natuurlijk ook in het kraambed. Dit is een unieke ervaring en daarom vind ik het belangrijk om tijdens mijn begeleiding te luisteren naar de wens van jou, als cliënte. Ik hoop je snel eens te zien!

Bianca van der Laan


Ik ben geboren in Siddeburen, een dorpje in het oosten van Groningen. Op mijn negende ben ik verhuisd naar de stad Groningen waar ik mijn VWO-diploma heb gehaald en de studie Verpleegkunde ben gestart. Tijdens de studie kwam ik erachter dat dat niet het werk was wat ik mijn hele leven wilde doen. Ik zocht meer uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de zorg en dat vond ik in de opleiding verloskunde. Deze opleiding heb ik in Rotterdam gevolgd en ik kan nu met trots zeggen dat ik verloskundige ben. Inmiddels werk ik nu bijna 4 jaar als verloskundige bij meerdere verloskundigenpraktijken en heb ik zelfs een kijkje mogen nemen in de verloskundewereld in het buitenland! Ik vind het een ontzettend mooi beroep en ik hoop dat er nog vele jaren volgen waarbij ik dankbaar aanwezig mag zijn bij een van de meest bijzondere gebeurtenissen in iemands leven!

 • Dana Eleveld

  Het nauwe contact met de clienten spreekt me erg aan en vind het erg leuk dat ik dit nu in de praktijk kan realiseren.

  Dana Eleveld

  Lianne Metselaar

  Toen de mogelijkheid zich voordeed om zelf een praktijk te starten, heb ik deze met beide handen aangegrepen!

  Lianne Metselaar
  Maak kennis met ons.
  Lees meer
 • Locaties

  • De praktijklocatie ‘De Vos van Steenwijklaan’

   De Vos van Steenwijklaan 34
   7902 NS Hoogeveen

  • Spreekuurlocatie Hollandscheveld

   Het Hoekje 43
   7913 BB Hollandscheveld

  • Spreekuurlocatie Zuidwolde

   Oosterweg 26A
   7921 GB Zuidwolde

  • Telefonisch spreekuur

   Werkdagen tussen 12:00 en 13:00 uur.
   06 - 341 02 374

  Ons werkgebied

  Wij verlenen verloskundige zorg in Hoogeveen en de omliggende dorpen Nieuw-Balinge, Tiendeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Geesbrug, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer, Kerkenveld, Zuidwolde, Ruinen, Echten, Fluitenberg, Pesse en Stuifzand.