Waarneming

Naast ons vaste team van vijf verloskundigen kunnen jullie tijdens het spreekuur, de bevalling of de kraamperiode ook een tijdelijk waarnemend verloskundige tegenkomen. We zullen er altijd naar streven om jullie ook bij hen in te plannen tijdens het spreekuur, zodat jullie hen en zij jullie ook leren kennen.
Hieronder stellen ze zich aan jullie voor.

MARLIES LAGENDIJK-SCHUTTE

‘Mijn naam is Marlies Lagendijk-Schutte. Ik woon in Assen, samen met mijn man Remco en onze 2 jongens Stef en Mats. In 2018 ben ik afgestudeerd als verloskundige en als verloskundige aan het werk gegaan. Ik heb even gewerkt in het ziekenhuis, maar vooral in verloskundige praktijken. Het persoonlijke van een praktijk, mensen leren kennen en kunnen ondersteunen waar het voor hen nodig is spreekt mij heel erg aan in de verloskunde. Het krijgen van een baby, het zwanger zijn is iets heel bijzonders en moois. Het verandert je leven voorgoed, en dat is ook best spannend! Samen uitzien met de ouders naar de komst van de baby is heel bijzonder als verloskundige. Sinds 2021 ben ik ook basisechoscopist. Ik vind het maken van mooie beelden van jullie kindje zo leuk! Naast het werken geniet ik er heel erg van om naar buiten te gaan, helpt sporten mij om lekker mijn hoofd leeg te maken en houd ik ervan om te fotograferen of te lezen. Ik hoop jullie binnenkort te ontmoeten tijdens het spreekuur!’

WhatsApp Image 2022-05-03 at 11.46.51 AM

MIRTE VAN DEN HEUVEL
BIG 08002748

Ik ben Mirte van den Heuvel, in 1980 geboren in Dordrecht, opgegroeid in Rotterdam en zelf kinderen gekregen in Capelle aan den IJssel. Samen met André en onze 3 dochters zijn wij afgelopen maand vanuit de Randstad naar Elim verhuisd. Een grote wens werd werkelijkheid; wonen buiten de randstad en samen een bedrijfje beginnen. Naast dat we nu dus samen een minicamping runnen, wilde ik ook graag blijven werken in de verloskunde.

Met veel plezier ga ik dan ook de komende maand/maanden bij verloskundige praktijk Petit aan de slag. Al 16 jaar lang werk ik met veel enthousiasme als verloskundige en echoscopist. Ik kijk er naar uit jullie te mogen leren kennen en begeleiden tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed.

Foto Mirte vd Heuvel
 • Locaties

  • De praktijklocatie ‘De Vos van Steenwijklaan’

   De Vos van Steenwijklaan 34
   7902 NS Hoogeveen

  • Spreekuurlocatie Hollandscheveld

   Het Hoekje 43
   7913 BB Hollandscheveld

  • Spreekuurlocatie Zuidwolde

   Oosterweg 26A
   7921 GB Zuidwolde

  • Telefonisch spreekuur

   Maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 12:30 uur.
   0528-217101

  Ons werkgebied

  Wij verlenen verloskundige zorg in Hoogeveen en de omliggende dorpen Nieuw-Balinge, Tiendeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Geesbrug, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer, Kerkenveld, Zuidwolde, Ruinen, Echten, Fluitenberg, Pesse en Stuifzand.