Kinderwens Hoogeveen

Ben jij woonachtig in Hoogeveen en heb jij samen met je partner een kinderwens? Wanneer jullie een kinderwens hebben kunnen er vele vragen in jullie opkomen. Zo moet je gaan nadenken over de verschillende voorbereidingen die getroffen moeten worden, maar ook de risico’s die een zwangerschap kunnen meebrengen moeten in acht worden genomen. Wij van Petit helpen jullie met het verschaffen van deze nodige informatie en vertellen over wat je allemaal kan verwachten. Ben jij benieuwd naar hoe Verloskundigenpraktijk Petit jou kan helpen tijdens je zwangerschap? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Verloskundigenpraktijk Petit

Bij Verloskundigenpraktijk Petit vind je dé verloskundigen van Hoogeveen en omstreken. Wij staan voor persoonlijke en professionele verloskundige zorg. We staan open voor al jullie vragen en wensen; alles is bij ons bespreekbaar en wij maken een zorgpad op maat.

Wij helpen jou tijdens je zwangerschap met de begeleiding en al je vragen. Ook is het bij ons mogelijk om tijdens je zwangerschap aan te melden voor allerlei extra screeningsonderzoeken, denk hierbij aan een pretecho, NIPT, 13-wekenecho en een 20-wekenecho. Op onze website vind je een uitgebreide folderbibliotheek met daarin verschillende folders over de screeningsonderzoeken. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden.

 

Ons werkgebied

Wij verlenen onze verloskundige zorg in Hoogeveen en de omliggende dorpen zoals Nieuw-Balinge, Tiendeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Geesbrug, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer, Kerkenveld, Zuidwolde, Ruinen, Echten, Fluitenberg, Pesse en Stuifzand.

 

Binnen deze straal staan wij voor je klaar bij vragen en hulp tijdens de zwangerschap. Door onze professionele aanpak word jij altijd snel geholpen.

 

Meer informatie

Hebben jullie een kinderwens en wonen jullie in de omgeving van Hoogeveen of één van de omliggende dorpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ga samen met een medewerker in gesprek. Wil je liever eerst zelf meer informatie opzoeken, neem dan een kijkje op onze website.