Verloskundige in opleiding

Om ook de volgende generatie alle kans te geven volledig voorbereid aan hun leven als verloskundige te beginnen, lopen er regelmatig studenten van een van de opleidingen Verloskunde met ons mee.
Dit kan variëren van eerstejaars die vooral meekijken tot vierdejaars studenten die het grotendeels alleen moeten doen, met ons op de achtergrond. Ze draaien dan mee met spreekuren en tijdens bevallingen en kraamvisites. Hebben jullie liever niet dat de student handelingen verricht, gesprekken voert of misschien helemaal niet bij je gesprek/bezoek aanwezig is, dat kan je dit natuurlijk altijd bij ons of de student zelf aangeven.

Vanaf 15 november 2021 zal Nadine Achtereekte gedurende 10 weken bij ons stagelopen. Hieronder stelt ze zich aan jullie voor.


Beste zwangere en partner,

Mijn naam is Nadine Achtereekte, ik ben 20 jaar en derdejaars verloskundige in opleiding aan de Academie Verloskunde in Groningen. Ik kom zelf uit Twello, een dorpje in de buurt van Deventer. Ik zal in de periode 15 november 2021 t/m 4 februari 2022 meelopen in de praktijk. Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie te leren kennen en hoop op een leerzame tijd!

Jullie kunnen mij in deze periode tegenkomen tijdens spreekuren, de bevalling en tijdens kraamvisites. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, geef dit dan gerust aan bij een van de verloskundigen.

Hopelijk tot snel,
Nadine

Nadine stagiaire
 • Locaties

  • De praktijklocatie ‘De Vos van Steenwijklaan’

   De Vos van Steenwijklaan 34
   7902 NS Hoogeveen

  • Spreekuurlocatie Hollandscheveld

   Het Hoekje 43
   7913 BB Hollandscheveld

  • Spreekuurlocatie Zuidwolde

   Oosterweg 26A
   7921 GB Zuidwolde

  • Telefonisch spreekuur

   Maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 12:30 uur.
   0528-217101

  Ons werkgebied

  Wij verlenen verloskundige zorg in Hoogeveen en de omliggende dorpen Nieuw-Balinge, Tiendeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Geesbrug, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer, Kerkenveld, Zuidwolde, Ruinen, Echten, Fluitenberg, Pesse en Stuifzand.