Verloskundige in opleiding

Om ook de volgende generatie alle kans te geven volledig voorbereid aan hun leven als verloskundige te beginnen, lopen er regelmatig studenten van een van de opleidingen Verloskunde met ons mee.
Dit kan variëren van eerstejaars die vooral meekijken tot vierdejaars studenten die het grotendeels alleen moeten doen, met ons op de achtergrond. Ze draaien dan mee met spreekuren en tijdens bevallingen en kraamvisites. Hebben jullie liever niet dat de student handelingen verricht, gesprekken voert of misschien helemaal niet bij je gesprek/bezoek aanwezig is, dat kan je dit natuurlijk altijd bij ons of de student zelf aangeven.

MARIA VAN DEN NAGEL

MARIA VAN DEN NAGEL

Hoi allemaal,

Mijn naam is Maria en ik ben derdejaars student aan de Verloskunde Academie in Groningen. Na een heerlijke zomervakantie is het alweer tijd om te gaan leren in de praktijk! Vanaf 5 september zal ik voor 4 weken stage komen lopen bij verloskundigenpraktijk Petit en daarom wil ik me graag even voorstellen.

Ik ben 23 jaar en geboren en getogen op de Veluwe. Na een kleine omweg ben ik in 2021 aan de opleiding tot verloskundige begonnen. Het ontstaan van nieuw leven heb ik altijd al heel wonderlijk gevonden, en het mogen begeleiden van de zwangere vrouw en haar partner zie ik als iets heel bijzonders.

Mochten jullie het om wat voor reden dan ook niet prettig vinden dat ik aanwezig ben bij de controles, bevalling of kraamvisites, dan kan dit gerust aangeven worden bij een van de verloskundigen of bij mij.

Ik hoop jullie binnenkort te ontmoeten!

Groetjes Maria

 • Locaties

  • De praktijklocatie ‘De Vos van Steenwijklaan’

   De Vos van Steenwijklaan 34
   7902 NS Hoogeveen

  • Spreekuurlocatie Hollandscheveld

   Het Hoekje 43
   7913 BB Hollandscheveld

  • Telefonisch spreekuur

   Maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:30 uur.
   0528-217101

  Ons werkgebied

  Wij zijn jouw verloskundigen in Hoogeveen, Nieuw-Balinge, Tiendeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Geesbrug, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer, Kerkenveld, Zuidwolde, Ruinen, Echten, Fluitenberg, Pesse en Stuifzand.