Verloskundige in opleiding

Om ook de volgende generatie alle kans te geven volledig voorbereid aan hun leven als verloskundige te beginnen, lopen er regelmatig studenten van een van de opleidingen Verloskunde met ons mee.
Dit kan variëren van eerstejaars die vooral meekijken tot vierdejaars studenten die het grotendeels alleen moeten doen, met ons op de achtergrond. Ze draaien dan mee met spreekuren en tijdens bevallingen en kraamvisites. Hebben jullie liever niet dat de student handelingen verricht, gesprekken voert of misschien helemaal niet bij je gesprek/bezoek aanwezig is, dat kan je dit natuurlijk altijd bij ons of de student zelf aangeven.

JOLIEN VERSTRAETE

Ik ben 23 jaar en vierdejaars student verloskunde aan de Academie Verloskunde in Groningen. Van 25 april – 24 juli loop ik mijn eindstage bij Verloskundigenpraktijk Petit.

Het is heel bijzonder om een onderdeel te mogen zijn van de periode van zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ik kijk erg uit naar de stage en ik hoop zo veel mogelijk te kunnen leren. Jullie kunnen mij tegen komen tijdens de spreekuren, de bevalling of in het kraambed. Mocht mijn aanwezigheid niet helemaal gewenst zijn, is het altijd mogelijk dit te aan te geven bij mij of de verloskundigen!

Hopelijk tot snel!

Groetjes Jolien

WhatsApp Image 2022-05-05 at 2.45.26 PM
 • Locaties

  • De praktijklocatie ‘De Vos van Steenwijklaan’

   De Vos van Steenwijklaan 34
   7902 NS Hoogeveen

  • Spreekuurlocatie Hollandscheveld

   Het Hoekje 43
   7913 BB Hollandscheveld

  • Spreekuurlocatie Zuidwolde

   Oosterweg 26A
   7921 GB Zuidwolde

  • Telefonisch spreekuur

   Maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 12:30 uur.
   0528-217101

  Ons werkgebied

  Wij verlenen verloskundige zorg in Hoogeveen en de omliggende dorpen Nieuw-Balinge, Tiendeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Geesbrug, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer, Kerkenveld, Zuidwolde, Ruinen, Echten, Fluitenberg, Pesse en Stuifzand.