Verloskundige in opleiding

Om ook de volgende generatie alle kans te geven volledig voorbereid aan hun leven als verloskundige te beginnen, lopen er regelmatig studenten van een van de opleidingen Verloskunde met ons mee.
Dit kan variëren van eerstejaars die vooral meekijken tot vierdejaars studenten die het grotendeels alleen moeten doen, met ons op de achtergrond. Ze draaien dan mee met spreekuren en tijdens bevallingen en kraamvisites. Hebben jullie liever niet dat de student handelingen verricht, gesprekken voert of misschien helemaal niet bij je gesprek/bezoek aanwezig is, dat kan je dit natuurlijk altijd bij ons of de student zelf aangeven.

MARLOE VERBAKEL

MARLOE VERBAKEL

Even voorstellen!

Mijn naam is Marloe Verbakel, ik ben 23 jaar oud en geboren en getogen in Den Bosch. Op dit moment woon ik op kamers in het hoge Noorden.
Als vierdejaars student van de opleiding Verloskunde te Groningen, mag ik bij Verloskundigenpraktijk Petit van 15 mei tot 11 augustus stagelopen.
In deze stageperiode zouden jullie me kunnen tegenkomen tijdens het spreekuur, kraamvisites en misschien ook wel bij de bevalling.

Ik vind het ontzettend leuk en leerzaam dat ik hier ervaring op mag komen doen en onderdeel mag uitmaken van de begeleiding tijdens jullie zwangerschap. Wie weet kom je me een keertje tegen!

Willen jullie liever niet dat ik aanwezig ben? Dan kunnen jullie dat gerust aangeven bij mij of de verloskundigen.

 • Locaties

  • De praktijklocatie ‘De Vos van Steenwijklaan’

   De Vos van Steenwijklaan 34
   7902 NS Hoogeveen

  • Spreekuurlocatie Hollandscheveld

   Het Hoekje 43
   7913 BB Hollandscheveld

  • Telefonisch spreekuur

   Maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:30 uur.
   0528-217101

  Ons werkgebied

  Wij zijn jouw verloskundigen in Hoogeveen, Nieuw-Balinge, Tiendeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Geesbrug, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer, Kerkenveld, Zuidwolde, Ruinen, Echten, Fluitenberg, Pesse en Stuifzand.