Zwangerschap in Hoogeveen

Wanneer je erachter bent gekomen dat je zwanger bent of zwanger wilt worden is het belangrijk dat je een aantal dingen gaat regelen. Zo kun je met een zwangerschap in Hoogeveen terecht bij verloskundigenpraktijk Petit. Wanneer je weet dat je zwanger bent heb je de mogelijkheid om contact met ons op te zoeken voor het maken van een eerste intakeafspraak. Dit contact zoek je gemakkelijk via onze website of via de telefoon. Alle gegevens staan duidelijk op de website aangegeven. Zit je eerst nog met vragen of wil je meer informatie ontvangen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ga in gesprek.

 

Eerste intake

De eerste afspraak plannen wij meestal rond de zwangerschapsduur van acht weken in. Daardoor kunnen wij jullie al op tijd informeren over bijvoorbeeld de mogelijke screeningsonderzoeken in de zwangerschap en een gezonde leefstijl. Ook maken we een echo om te kijken hoe ver je al bent en of we al een hartje zien kloppen.

 

De tweede afspraak

Tijdens een tweede afspraak maken we een echo om de uitgerekende datum vast te stellen. Daarnaast stellen we vragen of de persoonlijke situatie en medische voorgeschiedenis. Wanneer er naar aanleiding van het eerste gesprek bepaalde screeningsonderzoeken zijn benoemd, zullen we dit tijdens deze afspraak inplannen of aanvragen.

 

Ons werkgebied

Wij verlenen onze verloskundige zorg in Hoogeveen en de omliggende dorpen zoals Nieuw-Balinge, Tiendeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Geesbrug, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer, Kerkenveld, Zuidwolde, Ruinen, Echten, Fluitenberg, Pesse en Stuifzand.

 

Binnen deze straal staan wij voor je klaar bij vragen en hulp tijdens de zwangerschap. Door onze professionele aanpak word jij altijd snel geholpen.

 

Meer informatie

Wil jij je zwangerschap zo goed mogelijk doorkomen en ben je woonachtig in de omgeving van Hoogeveen? Kom eens langs of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord.