Voorwaarden pretecho

Goed om te weten:

 • Het doel van de pretecho is op geen enkele manier diagnostisch. Er wordt dan ook niet gezocht naar afwijkingen bij de zwangere en/of bij de baby. Pretecho Drenthe is op geen enkele wijze aansprakelijk voor achteraf gebleken afwijkingen. Wanneer er tijdens de echo per toeval een vermoeden van afwijking te zien is, zullen jij/jullie en je behandelend verloskundige en echoscopiste hierover ingelicht worden.
 • De volledige verantwoordelijkheid van je zwangerschap is en blijft bij je behandelend verloskundige en/of arts. Geen enkele uitspraak tijdens de pretecho kan worden gezien als medische beoordeling. Daarnaast is er bij deze pretecho geen sprake van een medische behandeling of advies. Tenslotte kan er geen garantie worden gegeven bij geslachtsbepalingen. Bij een geslachtsbepaling vanaf 16 weken kan ik met 98% betrouwbaarheid het geslacht voorspellen. Aan de gegeven beoordeling kunnen geen rechten worden ontleend.
 • 3D/4D pretecho is het beste te plannen tussen de 25 en 30 weken zwangerschap.
  Soms is een 3D/4D pretecho niet het gewenste resultaat geeft (bijvoorbeeld door de ligging van je kindje), dan rekenen wij de prijs van een 2D pretecho ipv 3D/4D pretecho, maar je kan er ook voor kiezen om nog eenmaal gratis 3D/4D pretecho in te plannen. De echoscopiste kan je tijdens deze pretecho adviseren wat de beste optie voor jullie lijkt.
 • Locaties

  • De praktijklocatie ‘De Vos van Steenwijklaan’

   De Vos van Steenwijklaan 34
   7902 NS Hoogeveen

  • Spreekuurlocatie Hollandscheveld

   Het Hoekje 43
   7913 BB Hollandscheveld

  • Spreekuurlocatie Zuidwolde

   Wolderhuus
   Zuideresweg 1a
   7921 JC Zuidwolde

  • Telefonisch spreekuur

   Maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:30 uur.
   0528-217101

  Ons werkgebied

  Wij verlenen verloskundige zorg in Hoogeveen en de omliggende dorpen Nieuw-Balinge, Tiendeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Geesbrug, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer, Kerkenveld, Zuidwolde, Ruinen, Echten, Fluitenberg, Pesse en Stuifzand.